ALT I REKLAMEARTIKLER - FIRMAGAVER OG PROFILTØJ

 
Ring 86117566

PRIVATLIVSPOLITIK

I forbindelse med at du har valgt at indhente tilbud eller aflægge ordrer på reklameartikler, har du givet os dit navn, emailadresse samt firmanavn – disse oplysninger opbevares i vores kundekartotek og vil blive opbevaret på vores virksomhedsadresse ligesom oplysningerne kun vil blive brugt i forbindelse med korrespondance med dig og din virksomhed.

Hvis dine kontaktoplysninger ikke er ændret, og vi fortsat må kontakte dig med tilbud eller information om nye produkter, skal du ikke foretage dig noget.

Ønsker du fremover ikke at modtage email om reklameartikler fra Aprolux, kan du trække dit samtykke tilbage og skrive til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Når du bestiller reklameartikler hos os, gør vi opmærksom på, at vi iht. til gældende regnskabslov har pligt til at opbevare regnskab med tilhørende bilag i 5 år, så derfor vil fakturaer med jeres virksomhedsnavn blive opbevaret hos os i min. 5 år selvom du vælger at blive slettet fra vores kundekartotek.

Banner groen 99x32

Aprolux Reklameartikler - Virringvej 79 - 8660 Skanderborg - 86117566 - CVR :21990574 - post@aprolux.dk