Privatlivspolitik

I forbindelse med at du har valgt at indhente tilbud eller aflægge ordrer på reklameartikler, har du givet os dit navn, emailadresse samt firmanavn – firmanavn og emailadresse opbevares i vores kundekartotek og vil blive opbevaret på vores virksomhedsadresse.  Oplysningerne kun vil blive brugt i forbindelse med korrespondance med dig og din virksomhed.

Dine oplysninger vil blive opbevaret som persondata efter gældende lovgivning. Du kan altid henvende dig til Aprolux Reklameartikler og bede om at få ændret eller slettet  dine oplysninger. Dine oplysninger vil ikke blive anvendt til andre formål og vil ikke blive videregivet til andre.

Hvis dine kontaktoplysninger ikke er ændret, og vi fortsat må kontakte dig med tilbud eller information om nye produkter, skal du ikke foretage dig noget.

Ønsker du fremover ikke at modtage email om reklameartikler fra Aprolux, kan du trække dit samtykke tilbage og skrive til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Når du bestiller reklameartikler hos os, gør vi opmærksom på, at vi iht. til gældende regnskabslov har pligt til at opbevare regnskab med tilhørende bilag i 5 år, så derfor vil fakturaer med jeres virksomhedsnavn blive opbevaret hos os i min. 5 år selvom du vælger at blive slettet fra vores kundekartotek.